Restaurace
Restaurace s otevřenou kuchyní zaměřená na sezónní a české suroviny
Kontakt
+420 733 538 081
restaurace@hotelperk.cz
Úterý–pátek
Sobota
Neděle
7.00 – 22.00
11.00 – 22.00
10.30 - 14.00
17. listopadu 413/1, Šumperk
OBĚD
21. 1. - 24. 1. | 11-14 hod.
Polévka
Květáková krémová, brambory 7 I 9v ceně hlavního jídla
Zelná s klobásou, pažitka 7 I 9v ceně hlavního jídla
Hlavní jídlo
Kuře na paprice Špecle a zakysaná smetana 1 I 3 I 7 I 9 I 10
195
Kroupové krokety dýňové pyré, lískové ořechy 1 I 3 I 7 I 8
195
Cizrnový hummus grilovaná zelenina a chlebová placka, římský salát 1 I 7 I 11
195
Rybí krémová tarhoňa grilovaná paprika, uzená ryba, fenyklový salát s koprem 1 I 3 I 4 I 7 I 9
235
Kachní roláda řepové sladko kyselé zelí, krupicový knedlík, svatojánské ořechy 1 I 3 I 7 I 8
395
Samostatná polévka
65
MENU Á la carte
úterý-pátek 17-21 hod. | sobota 11.30-14 | 17-21 hod.
Malá jídla
Kváskový chleba na ohni 1 | 3 | 7 | 10kořeněné máslo se sádlem, náš taveňák z farmářského sýru
95
Tatarák 1 | 3 | 7 | 10smažené brambory nebo topinka, hořčičná majonéza, šalotka, okurky, iberico špek
235
Hovězí vývar 1 | 3 | 7 | 9 kořenová zelenina, žebro, celestýnské nudle, libeček a lahůdková cibulka
166
Dvě | čtyři lokše 1 | 4se smaženým nakládaným kaprem, rebarbora, listová petržel s červenou cibulí a koprem
186 | 268
Šneci z farmy Vlkoš 1 | 7 I 9 I 10s bylinkovým máslem, kořenová zelenina, kozí rohy, kvásková topinka na ohni
235
Velká jídla
Salát 1 I 3 I 7 se smaženými sýrovými kroketami, kyselá dýně, topinamburové chipsy, jablka, medový dresink
295
Koprovka 1 | 3 | 7 s plněným houbovým knedlíkem, nakládané lišky, hnědé žampiony, sušený žloutek
295
Pstruh lososový 1 | 3 | 4 | 7rybí krémová zelňačka, tvarohové špecle a fenyklové zelí, kopr
385
Kachní stehno 1 I 3 I 7 | 9 I 10řepové zelí, šípková omáčka, opečený karlovarský knedlík a kaštany
385
Vepřové na mrkvi 3 I 7 I 9 I 10bůček na grilu, mrkvové ragú, vepřovo jablečná omáčka, nakládaná hořčice, krokety
355
Kuřecí z grilu 1 I 3 I 7 | 9 bramborová kaše a zadělávaná kuřecí srdíčka, grilovaná cibule
355
Jehněčí pirohy 1 I 3 I 7 I 8 I 9 celerové pyré, lískové ořechy, ovčí sýr a jehněčí šťáva
395
Hovězí loupaná plec à la Stroganoff 7 I 9 | 10hnědé žampiony, kyselé okurky a zelený pepř, smažené brambory a zakysaná smetana
655
Ochutnejte Perk Pěti chodové degustační menu Tatarák a bramborák | Kapr na lokši, rebarbora, listová petržel | Pstruh, špecle, rybí zelňačka | Jehněčí pirohy, celer, lískové ořechy | Kokina
955
Cukrárna
Kokina 1 | 3 | 7set tří malých sladkých jednohubek
146
Naše zmrzliny | Sorbety Dle denní nabídky
76
Dětská jídla
Telecí řízek, bramborová kaše 1 I 3 I 7
145
Ryba a pečené brambory, koprová omáčka 1 I 4 I 7
145
SNÍDANĚ
pondělí-pátek 7-10 hod.
Snídaně formou bufetu
Široká nabídka jídel i nápojů v ceně
250
Nedělní BRUNCH
10.30-14 hod.
Menu
Topinka 1 I 7 s červenou marinovanou řepou, lískové ořechy, tvarohová pomazánka
169
Brioška s hovězím hrudím 1 I 3 I 7 I 9 I 10zelný salát, naše hranolky, povidlová BBQ, hořčičná majonéza
255
Buchtičky se žloutkovým krémem 1 I 3 I 7a bezinkovým cukrem
195
Kachní stehno 1 | 3 | 7 | 9 řepové zelí, šípková omáčka, opečený karlovarský knedlík a kaštany
385
Telecí řízek Cordon Bleu 1 I 3 I 7bramborová kaše s hnědým máslem, pažitka
398
Polévka dne dle denní nabídky
65
Jsem rád, že se můžu podílet na nové kapitole gastronomie v Jeseníkách. Vytvoření kuchyně v PERKu je pro mě další výzvou a návratem do rodného města. Ve spolupráci s místními dodavateli vám připravíme menu, které Vás bude bavit. Naše jídla spojují české suroviny a současné trendy gastronomie.
Cukrárna
Sladká dvoutečka
Od úterý do soboty vám servírujeme dezerty z naší cukrárny, kterou vede šéfcukrářka Pavla Krmelová. Nechte se rozmazlovat sladkou nabídkou postavenou na českých ingrediencích nebo si objednejte krásný dort pro výjimečnou příležitost. K dezertům vám připravíme výběrovou kávu z šumperské pražírny Pikola.