Restaurace
Restaurace s otevřenou kuchyní zaměřená na sezónní a české suroviny
Kontakt
+420 733 538 081
restaurace@hotelperk.cz
Úterý – Pátek
Sobota
Neděle
7.00 – 22.00
11.00 – 22.00
10.30 - 14.00
17. listopadu 413/1, Šumperk
OBĚD
19.11. - 22.11. | 11.00 - 14.00
Polévka
Mrkvová krémová se zázvorem 7 | 9 v ceně hlavního jídla
Rybí s kořenovou zeleninou a kapáním 1 I 3 I 4 I 7 I 9v ceně hlavního jídla
Hlavní jídlo
Hovězí guláš náš napařovaný knedlík, čerstvá červená cibulka, kozí rohy 1 I 3 I 7 I 9
195
Noky s pečenou dýní semínka dýně a slunečnice, pecorino 1 I 3 I 7
195
Tvarůžkovo - bramborová smažená kroketa bramborová kaše, hnědé máslo, nakládaná kedlubna 1 I 3 I 7 I 9
195
Vepřový bůček teplý zelný salát, omáčka se zeleným pepřem, pečená brambora, tvaroh 7 I 9 I 10
245
Samostatná větší polévka
65
MENU Á la carte
úterý - pátek 17.00 - 21.00 | sobota 11.30 - 14.00 | 17.00 - 21.00
Malá jídla
Kváskový chleba na ohni 1 | 3 | 7 | 10kořeněné máslo se sádlem, náš taveňák z farmářského sýru
95
Hovězí tatarák 1 | 3 | 7 | 10smažené brambory, hořčičná majonéza, šalotka, okurky, iberico špek
245
Kachní kaldoun 1 | 3 | 7 | 9 kuřecí játrový knedlíček, libeček, tarhoňa
166
Dvě | čtyři lokše 1 | 4se smaženým nakládaným kaprem, rebarbora, listová petržel s červenou cibulí a koprem
186 | 268
Šneci z farmy Vlkoš 1 | 7 I 9 I 10s bylinkovým máslem, kořenová zelenina, kozí rohy, kvásková topinka na ohni
235
Velká jídla
Smažené krokety 1 I 3 I 7 | 9s kroupami a pečenou dýní, pecorino, nakládaná dýně
272
Plněný knedlík 1 | 3 | 7 houbové ragú, kefírová omáčka s kmínem, žampiony, libeček, lišky
287
Sumec 1 | 3 | 4 | 7koprová rybí omáčka, krupicové noky, kedlubna na kyselo
398
Kuře na paprice 7 | 9 omáčka z pečených zauzených paprik, krémová bryndza, smažené brambory
353
Hovězí jazyk a naše klobása 1 I 3 I 7 | 9 I 10křenová omáčka, karlovarský knedlík
356
Pirohy 1 | 3 | 7 | 9 s jehněčím masem, řepové zelí, zakysaná smetana, kopr, iberico špek
369
Hovězí vysoké žebro 1 | 3 | 9 pečená rajčata, chimmichurri, červená cibule, cuketa, naše krokety
396
Vepřový T-bone steak 7 | 8 | 9 | 10červené pečené zelí na ohni, svatojánské ořechy, jablka, uzená povidla,
549
Ochutnejte Perk Šesti chodové degustační menu Chleba, náš taveňák a máslo | Kapr na lokši, rebarbora, petržel | Kaldoun, játra, kroupy | Kroupová kroketa, dýně | Pirohy s jehněčím, řepa | Kokina
890
Cukrárna
Kokina set tří malých sladkých jednohubek 1 | 3 | 7
146
Naše zmrzliny | Sorbety Dle denní nabídky
76
Dětská jídla
Kuřecí maso, omáčka a pečené brambory, papriková omáčka
145
Ryba a pečené brambory, koprová omáčka
145
SNÍDANĚ
pondělí - pátek 7.00 - 10.00
Snídaně formou bufetu
Široká nabídka jídel i nápojů v ceně
250
Nedělní BRUNCH
10.30 - 14.00
Menu
Vejce Benedikt 1 | 3 | 7 | 10šunka, špenát, brioška, holandská omáčka
199
Chlebová placka 1 | 7 s cizrnovým hummusem, nakládaná zelenina
168
Trhané hovězí žebro 1 I 7 I 9 I 10zelný salát s jogurtem, kvásková topinka, karamelizovaná cibule
238
Kroupové krokety 1 | 3 | 7 | 9 dýňové pyré, pecorino
272
Krupicová kaše 1 I 7 I 8povidla, hnědé máslo, karamelová pohanka, mák
132
Polévka dne dle denní nabídky
65
Jsem rád, že se můžu podílet na nové kapitole gastronomie v Jeseníkách. Vytvoření kuchyně v PERKu je pro mě další výzvou a návratem do rodného města. Ve spolupráci s místními dodavateli vám připravíme menu, které Vás bude bavit. Naše jídla spojují české suroviny a současné trendy gastronomie.
Cukrárna
Sladká dvoutečka
Od úterý do soboty vám servírujeme dezerty z naší cukrárny, kterou vede šéfcukrářka Pavla Krmelová. Nechte se rozmazlovat sladkou nabídkou postavenou na českých ingrediencích nebo si objednejte krásný dort pro výjimečnou příležitost. K dezertům vám připravíme výběrovou kávu z šumperské pražírny Pikola.